Follow:
Bijgerechten

Ciabatta Plukbrood

Wij eten iedere week minimaal 1 x soep, gewoon omdat wij het zo lekker vinden en ik dan zeker weet dat iedereen genoeg groentes binnen krijgt. Bij de soep maak ik ook altijd een lekker broodje. Geen standaard afbakbrood, nee ik probeer het nog lekkerdere te maken. Nu maakte ik ciabatta plukbrood.

Benodigdheden:

  • 2 ciabatta’s
  • 1 bakje kruiden roomkaas
  • Geraspte mozzarella

Bereiding 

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden
  2. Snijd om de 3 cm het brood in. Niet te diep, want dan breekt het af.
  3. smeer de inkepingen in met kruidenroomkaas
  4. Druk er wat mozzarella tussen en strooi dit er ook overheen.
  5. Zet de ciabatta in de oven en bak ze af voor ongeveer 10 minuten.

Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @kitchenmomnl en #Kitchenmomnl te vermelden. Zo zie ik je berichtje ook, en dat vind ik super leuk om te zien!

Wil je op de hoogte blijven? Volg Kitchenmomnl via Instagram  hier deel ik foto’s van mijn recepten en achter de schermen beelden. Ook kun je me vinden op Facebook.

Facebook Comments
Share on
Previous Post Next Post

Nog meer lekkere recepten

No Comments

Leave a Reply