Broccoli tonijntaart

  • 500 gram broccoli (in roosjes) je kunt ook prima de diepvries variant gebruiken
  • 7 plakjes deeg voor hartige taart
  • 2 blikjes tonijnmoot in zonnebloemolie
  • 4 eieren
  • 200 gram griekse yoghurt
  • 100 gram geraspte kaas
  • (1 bakje cherrytomaten)
  • Taartvorm

Bereidingswijze van de broccoli tonijntaart: 

  • Kook de broccoli beet gaar en snij de cherrytomaten in tweeën.
  • Verwarm onder tussen de oven voor op 200 graden en ontdooi het deeg voor hartige taart.
  • Bekleed de bodem met het deeg voor hartige taart en bedek dit met de broccoli, tonijn en
  • cherrytomaten. Ik deed op de helft cherrytomaten omdat ik het zelf niet lekker vind.
  • Klop de eieren los samen met de Griekse yoghurt, voeg de kaas toe en een snufje peper en zout
  • Schenk dit over de taartvulling heen en zet het in de oven voor ongeveer 40 minuten!

Eet smakelijk! 

Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @kitchenmomnl en #Kitchenmomnl te vermelden. Zo zie ik je berichtje ook, en dat vind ik super leuk om te zien!

Wil je op de hoogte blijven? Volg Kitchenmomnl via Instagram  hier deel ik foto’s van mijn recepten en achter de schermen beelden. Ook kun je me vinden op Facebook.

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *