Follow:
Hoofdgerechten, Ovengerechten

Nacho schotel

Komt ze weer aan hoor met haar Mexicaanse recepten jahoor! haha Zoals ik al vertelde zijn wij hier heel erg dol op. En als de kinderen mogen kiezen dan willen ze maar al te graag chippies eten! Mocht je mijn kinderen ooit horen zeggen dat wij chips eten ‘s avonds dan is het dit gerecht!

Nacho schotel

Ingrediënten

  • 1 eetlepel It's a wrap kruiden van Green Gypsy
  • 500 gram rundergehakt
  • 1 trio met paprika
  • 1 eetlepel zure room
  • 1 blik mais 300 gram
  • 1 blik kidneybonen
  • 2 bollen mozzarella
  • 1 zak Doritos nacho cheese
  • 500 ml gezeefde tomaten

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 175 graden
  • Snijd de paprika in blokes en laat de mais en kidneybonen uitlekken en spoel ze af
  • Verhit een beetje olie in een pan en bak hier het gehakt in
  • Voeg nu de paprika toe en bak dit mee tot het gaar is
  • voeg nu de mais, kidneybonen, gezeefde tomaten en de kruiden toe en laat dit een tijdje pruttelen totdat de gezeefde tomaten lekker dik zijn geworden
  • Leg dit nu in een ovenschaal en dek dit af met een laag doritos. Doe hier boven op een de mozzarella die je in plakjes hebt gesneden
  • Zet het geheel in de oven voor zo'n 20 minuten, tot het kaas gesmolten is
  • Snijd ondertussen de avocado in blokjes en prak deze fijn. Meng deze met de zure room en je hebt een hele lekkere avocado cream.
  • Doe de overige doritos in een schaal. hiermee kun je de nacho vulling makkelijk scheppen. Je hebt geen bestek nodig dus!

Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @kitchenmomnl en #Kitchenmomnl te vermelden. Zo zie ik je berichtje ook, en dat vind ik super leuk om te zien!

Wil je op de hoogte blijven? Volg Kitchenmomnl via Instagram  hier deel ik foto’s van mijn recepten en achter de schermen beelden. Ook kun je me vinden op Facebook.

 

 

Facebook Comments
Share on
Previous Post Next Post

Nog meer lekkere recepten

No Comments

Leave a Reply