Follow:
Hoofdgerechten, Ovengerechten

Pizza op libanees platbrood met pesto

Voor dat wij zelf in thuis isolatie gingen besloot ik gewoon random boodschappen te halen. Ik haalde van alles wat wij normaal eten in huis en besloot per dag te bekijken wat er is en wat wij daarvan kunnen maken. Eén van de recepten die ik maakte was een pizza op libanees platbrood en dit bleek een groot succes! Ik maakte twee varianten vandaag deel ik de eerste variant met pesto. Mmm

Benodigdheden:

  • 6 stuks libanees platbrood
  • 1 potje pesto
  • 1 paprika
  • 4 champignons
  • 1 handje cherry tomaat
  • 2 bolletjes mozzarella

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden
  2. Spoel de champignons af en snijd deze in plakjes.
  3. Snijd de paprika in reepjes, halveer de cherry tomaatjes
  4. Laat de mozzarella uitlekken en trek deze uit elkaar of snijd in plakjes
  5. Bestrijk het libanees platbrood met pesto en bedek het platbrood met de paprika, tomaat en mozzarella.
  6. Zet het in de oven voor ongeveer 8 minuten (tot de mozzarella goed gesmolten is.

Eet smakelijk! 

Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @kitchenmomnl en #Kitchenmomnl te vermelden. Zo zie ik je berichtje ook, en dat vind ik super leuk om te zien!

Wil je op de hoogte blijven? Volg Kitchenmomnl via Instagram  hier deel ik foto’s van mijn recepten en achter de schermen beelden. Ook kun je me vinden op Facebook.

 

Facebook Comments
Share on
Previous Post Next Post

Nog meer lekkere recepten

No Comments

Leave a Reply