Follow:
Snacks, Toetjes

Aardbei mango salsa met kokosrasp en kaneel nacho’s

Ik ben dol op het maken van toetjes en gerechten met fruit. Al een tijdje staat het maken van een fruitige salsa op mijn lijstje. toen het in het hemelvaart weekend mooi weer was besloot ik het maar eens te maken. Als toetje na onze barbecue. Heel makkelijk om te maken en heel erg smaakvol!

Benodigdheden:

Voor de salsa 

  • 400 gram aardbeien
  • 1 grote mango
  • 2 eetlepels kokosrasp
  • 1 eetlepel citroensap

Voor de Nacho’s 

  • 6 wraps
  • 4 grote eetlepels suiker
  • 2 eetlepels kaneel
  • 1 bakje zonnebloemolie

Bereiding 

Hoe maak je de salsa?

  • Snijd de mango in hele kleine blokjes, doe het zelfde met de aardbeien en doe dit samen in een schaal.
  • Voeg nu de kokosrasp en citroensap toe en meng het geheel goed door elkaar

Bereiding Nacho’s 

  • Verwarm de oven voor op 170 graden
  • Meng de suiker met de kaneel
  • Smeer de wraps in met de zonnebloemolie en strooi hier het kaneel mengsel over heen
  • Snij de wraps ik driehoekjes en doe leg deze op een bakplaat
  • Zet ze in de oven en bak ze in 7 minuten gaar.
  • Hou ze wel goed in de gaten, de eerste twee rondes van mij waren donkerbruin/zwart, omdat het best hard ging.

Serveer alles bij elkaar met een bolletje ijs bijvoorbeeld. Of lekker met een verjaardag! 

Facebook Comments
Share on
Previous Post Next Post

Nog meer lekkere recepten

No Comments

Leave a Reply