Ga terug
mexicaanse tostada's

Mexicaanse tostada's

Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Gang Hoofdgerecht
Keuken Mexicaans
Porties 8 tostada's

Equipment

  • Oven

Ingrediƫnten
  

  • 1 bakje cherrytomaten
  • 1 blik mais
  • 2 theelepels Mexicaanse kruiden
  • 350 gram kipgehakt
  • 500 ml passata
  • 8 wraps
  • 1 zakje geraspte mozzarella
  • 200 gram ijsbergsla
  • 1 avocado

Instructies
 

  • verwarm de oven voor op 220 graden
  • Snijd de tomaten in kleine stukjes en giet de mais af
  • Verhit 1/2 van eetlepel olijfolie in een pan. Voeg hier de Mexicaanse kruiden aan toe. Voeg nu het kip gehakt toe en bak dit rul. Voeg de passata toe en de mais. Laat dit 5 minuten pruttelen.
  • Leg de wraps over een rooster en bak ze 2-3 minuten. Zet de oven niet uit
  • Haal de wraps weer uit de oven en verspreid het gehakt mengsel hier over heen. Besprenkel dit met de mozzarella. Zet voor 5 minuten in de oven.
  • Snijd de avocado in blokjes en was de sla. Leg dit boven op de tostada's.