Ga terug
lasagne met spinazie

Lasagne met spinaze en gehakt

Ingrediƫnten
  

  • 1 pot bechamelsaus saus Of zelfgemaakt
  • 1 blik tomatenblokjes
  • 250 gram gehakt
  • 750 gram spinazie
  • 250 gram verse lasagnebladen
  • 1 bol mozzarella
  • 2 handjes geraspte kaas
  • 1 eetlepel Italiaanse kruiden

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 200 graden
  • Verhit wat olie in een pan en rul het gehakt samen met de Italiaanse kruiden
  • Voeg hier de tomatenblokjes en spinazie aan toe en laat de spinazie slinken of ontdooien. Je kunt namelijk kiezen voor verse spinazie of uit de diepvries.
  • Als dit is klaar is gaan we de lasagne stapelen.
  • Begin met een laagje van gehaktmengsel. Leg hier boven op een laagje lasagne bladen. Daar bovenop weer een laagje van het gehaktmengsel en daar boven op een laagje bechamelsaus
  • Herhaal dit tot het laatste laagje met lasagne bladen. Smeer hier een laagje bechamelsaus op en strooi hier de geraspte kaas en mozzarella over heen.
  • Zet het geheel voor 30 minuten in de oven.