Ga terug
wentelteefjescake

Wentelteefjes cake met leftover stokbrood

Equipment

  • cakevorm

Ingrediënten
  

  • 4 eieren
  • 2 theelepels kaneel
  • 300 ml halfvolle melk
  • 75 gram kaneelsuiker
  • 1 zak gesneden stokbrood
  • 50 gram boter
  • Poedersuiker

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor 180°C.
  • Klop de eieren, kaneel, melk en de kaneelsuiker met een vork los in een kom.
  • Vet de cakevorm goed in met boter.
  • Snijd de stokbrood in blokjes van 2 cm en Verdeel het brood over de vorm
  • Snijd de rest van de boter in kleine blokjes.
  • Schenk het eimengsel erover
  • Laat 10 min. staan en schep nogmaals om. Druk het brood goed aan.
  • Verdeel de blokjes boter erover.
  • Bak de wentelteefjescake in 40 min. goudbruin en gaar.
  •  Neem uit de oven en bestrooi met de poedersuiker.