Spoel de mais en kidneybonen af en laat ze goed uitlekken
Verwarm de oven voor op 200 graden
Snijd de paprika in kleine blokjes
hang de taco schelpen in het rooster en warm ze op volgens de verpakking
Zet een wokpan op het gasfornuis en doe hier een beetje olie in. Voeg de helft van de kruiden toe en bak het gehakt rul
Voeg nu de paprika toe, de kidneybonen en de mais voeg je even later toe en bak het geheel mee
Voeg nu de salsa toe en de overige taco kruiden. Schep het goed door het gehakt mengsel en laat dit even pruttelen
Snijd ondertussen de avocado in blokjes en brak deze met een vork zacht
Voeg hier de zure room aan toe en meng door elkaar
Je kunt hier eventueel nog wat paprikapoeder aan toevoegen en als je van pittig houdt wat chilipoeder. Lekker!
Haal de tacoschelpen van het vuur en vul deze met wat avocado cream en een schep van het gehakt mengsel. Eet smakelijk!