Ga terug
nacho schotel

Nacho schotel

Ingrediƫnten
  

  • 1 eetlepel It's a wrap kruiden van Green Gypsy
  • 500 gram rundergehakt
  • 1 trio met paprika
  • 1 eetlepel zure room
  • 1 blik mais 300 gram
  • 1 blik kidneybonen
  • 2 bollen mozzarella
  • 1 zak Doritos nacho cheese
  • 500 ml gezeefde tomaten

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 175 graden
  • Snijd de paprika in blokes en laat de mais en kidneybonen uitlekken en spoel ze af
  • Verhit een beetje olie in een pan en bak hier het gehakt in
  • Voeg nu de paprika toe en bak dit mee tot het gaar is
  • voeg nu de mais, kidneybonen, gezeefde tomaten en de kruiden toe en laat dit een tijdje pruttelen totdat de gezeefde tomaten lekker dik zijn geworden
  • Leg dit nu in een ovenschaal en dek dit af met een laag doritos. Doe hier boven op een de mozzarella die je in plakjes hebt gesneden
  • Zet het geheel in de oven voor zo'n 20 minuten, tot het kaas gesmolten is
  • Snijd ondertussen de avocado in blokjes en prak deze fijn. Meng deze met de zure room en je hebt een hele lekkere avocado cream.
  • Doe de overige doritos in een schaal. hiermee kun je de nacho vulling makkelijk scheppen. Je hebt geen bestek nodig dus!